* * * * * * * * * * * * *

Snář a výklad snů na Muj Sen .cz


Snář výklad snů sny

Mujsen.cz je také na  acebook

 

*



( Číslo snu : 157182 )
nedíƒÂŹle 10.04.2022 k ríƒÂĄnu se mi zdál tento sen :
Honici ledni medvíƒÂŹd, potom tygr

Děj snu :
Byla jsem níƒÂŹkde, kde je zima a tam jsme se zviraty prekoníƒÂĄvali jednu prekíƒÂĄí…žku, skíƒÂĄkali jsme po ledovych tyíƒÂ¨kíƒÂĄch a pokud bychom í…ÂĄlíƒÂĄpli vedle, tak bychom spadli dolu a zabili se. Prenesla jsem bilíƒÂŠho kríƒÂĄlika na druhou stranu, aby nespadl, míƒÂŹla jsem ho ríƒÂĄda, a akoríƒÂĄt tam spal ochoíƒÂ¨eny ledni medvíƒÂŹd. Kdyz zacitil zajice, probudil se, a í…ÂĄel po níƒÂĄs. ChtíƒÂŹl ho snist. BíƒÂŹí…želi jsme ve stejníƒÂŠ roviníƒÂŹ, abychom míƒÂŹly stejníƒÂŠ í…ÂĄance na í…život. MedvíƒÂŹd se zmíƒÂŹnil v tygra a rvala jsem: Halo lidi, pozor tygr, ale nikdo níƒÂĄs neslyí…ÂĄel, ostatni na níƒÂĄs nereagovali. Tygr síƒÂĄhl poprvíƒÂŠ po zajici, zakousl ho a nechal ho leí…žet, zabil zajice a pak í…ÂĄel po mníƒÂŹ. BíƒÂŹí…žel za mnou a porad zrychloval. Pak jsem dorazila ke zníƒÂĄmíƒÂŠmu mistu, k hlavni silnici tady u nas u Mekace... Potom jsem byla na bendaku, bud jsem se tam nejak prenesla, a nebo jsem tam dobehla ... a narazila jsem tam na moji mamku, kteríƒÂĄ na míƒÂŹ íƒÂ¨ekala. Uplne jsem na ni v tom spechu zapomela a pocitila jsem bezmoc. í˜ekla jsem ji, rychle v bíƒÂŹhu, a킝 jde za mrií…že na druhou stranu. Doufala jsem, í…že míƒÂŹ poslechne a zaleze tam a poíƒÂ¨kíƒÂĄ. -nebyl cas a chtela jsem, aby se zachríƒÂĄnila. Maminka zaíƒÂ¨ala breíƒÂ¨et, protoí…že si myslela, í…že bíƒÂŹí…žim na zíƒÂĄchod a í…že je pro míƒÂŹ predníƒÂŹjí…ÂĄi neí…ž ona sama, ale poslechla míƒÂŹ. Tak í…ÂĄla mamka za í…železny mrií…že. Kdyí…ž dovrela dvere, tak uvidíƒÂŹla tygra a zdíƒÂŹsila se, ihned ji doí…ÂĄlo, proíƒÂ¨ jsem byla tak schvíƒÂĄceníƒÂĄ a vydíƒÂŹí…ÂĄeníƒÂĄ, a protíƒÂĄhla svou dlaí˛ í…ÂĄkvirou mezi í…železnymi tyíƒÂ¨emi, poloí…žila hlavu na mrií…že a zaíƒÂ¨ala zr zoufalstvi breíƒÂ¨et. Tygr prestal bíƒÂŹí…žet a chodil, uklidnil se- asi protoze to byl drive ledni medved, ktery byl ochoceny - nechapu, ve snu jsme byli asi na severnim polu... Doí…ÂĄel za moji maminkou a olizal ji ruku, aby nebreíƒÂ¨ela, a breíƒÂ¨et prestala, ale zhrozila se, ale potom se uklidnila a skamaradili se s tygrem.. Potom si celíƒÂŠho tygra i pohladila. Neublií…žil ji, nechal se drbat, míƒÂŹl to ríƒÂĄd. Myslim,í…že mi mamka zachranila zivot. Naí…ÂĄtíƒÂŹsti jsem preí…žila a utekla tygrovi íƒÂ¨i medvedovi, moí…žníƒÂĄ ze se chtíƒÂŹl jen probíƒÂŹhnout. Protoze byl jen na male ledni kre a tam nebylo misto.

Podrobnější informace -> skrýt/zobrazit


Sen byl v barvách
bilíƒÂĄ a oraní…žovíƒÂĄ a ještě HníƒÂŹdíƒÂĄ

Mé pocity u toho byly
neprijemny potom strach a potom BeznadíƒÂŹj

Události , které jsi v reálném životě prožíval-a , nebo věc nad kterou
rozmýšlel-a v období kdy se Vám zdál tento sen :
MíƒÂşj tíƒÂĄta je v nemocnici, bojuje o í…život. Preji si, aby í…žil co nejdíƒÂŠle to jde. MíƒÂĄ velkíƒÂŠ zdravotni problíƒÂŠmy.

Můj dlouhodobý psychický a fyzický stav vypadá asi takto :
Chybi mi odpoíƒÂ¨inek, poríƒÂĄd níƒÂŹco reí…ÂĄim a níƒÂŹkde litíƒÂĄm. MíƒÂĄm hodníƒÂŹ povinnosti. CelkovíƒÂĄ unavenost organismu, moc nespim a nerelaxuji, neni íƒÂ¨as.

Tento sen se mi zdál jednou

Človíček anonym (18)  vás prosí o komentář k tomuto snu. Třeba si vezmi na pomoc snář

   Výklad snu   

NEVYLOŽENÝ SEN SE ROVNÁ NEPŘEČTENÉMU DOPISU
( " Bible " )

Psát výklad, komentář

  + odměna >   Věštecká koule


!! Piš a odměnou za tvůj výklad bude náhled do věštecké koule !!

   

smile  wink
tongue  angry
sad  laughing

  

!! Nejste přihlášen, prosím před potvrzením zápisu vyplňte ověřovací kód nebo se přihlaste !!

Opiš text : 1a1a     

  Souhlasím s pravidly

Zpět na seznam

 





TOPlist