* * * * * * * * * * * * *

Snář a výklad snů na Muj Sen .cz


Snář výklad snů sny

Mujsen.cz je také na  acebook

 

*



( Číslo snu : 145725 )
V neděli 24.05.2020 k ránu se mi zdál tento sen :
Cestování­ časem do roku 2013

Děj snu :
Zdálo se mi že jsem cestoval. Jsme na mí­stě ale nemám tušení­ jak jsme se tam ocitli. A já poví­dám: ,,Pane bože, Ĺ tefane, Ĺ tefane, v v čase, neví­m jak, ale vědomky jsem cestoval v čase do léta 2013, když jsem byl ve 2. tří­dě na hudební­m táboře, se sborem. Cestoval jsem tam se svým kamarádem Ĺ tefanem. Nemám žadnou vzpomí­nku na to, jakým způsobem jsme cestovali, ale z nějakého důvodu, jsem pociťoval jako bych to naplánoval. Rozhlí­ží­m se kolem sebe a ří­kám ,,Pane bože! Ĺ tefane, v jakým roce to jsme? Ĺ tefane! Zkus uhádnout co je tohle za rok!" A on odpoví­ ,,Nevim, 2017?" A já řeknu ,,Ne, o 4 roky dozadu! 2013!! To je prostě rok, když jsem byl na hudební­m táboře, dlouho před tí­m, než jsme se poznali." Potom jsme tam potkali, 3 holky: Marianu K. (ta se v mých snech objevuje často, většinou jako kamarádská postava), Janu K. a Anetu R. Rozeběhnu je k nim, Anetě nevěnuji žádnou pozornost, Janě se představí­m (toto je dlouho před tí­m než jsem je poznal), pokonverzuji s ní­ ale největsí­ pozornost věnuji Marianě. Hned si mě oblí­bí­, protože jsme na stejné ,,vlně". Já jsem ohromně rád, protože mohu začí­t od znova, s čistým ští­tem, daleko před tí­m než jsme se měli poznat. Jsem neskutečně rád, běhám po louce, s rukama nahoře, vykřikuji radostí­ a poskakuji. Najednou, se mi začnou přetvarovávat ruce, obaluji se ve ,,ví­lí­m" zlatém prachu, mé ruce nabývají­ podoby velkých kří­del, podobné vraní­m, mé paže začnou obrůstat peří­m a já se pomalu vytrácí­m. (V tom snu mi došel čas).

Podrobnější informace -> skrýt/zobrazit


Sen byl v barvách
zelená a hnědá a ještě

Mé pocity u toho byly
radost potom zklamání­ a potom

Události , které jsi v reálném životě prožíval-a , nebo věc nad kterou
rozmýšlel-a v období kdy se Vám zdál tento sen :
Chodil jsem ven se svým nejlepší­m kamarádem Ĺ tefanem A. a měl jsem se dobře. Vzpomí­nal jsem na staré časy a na ztracené přátelství­.

Můj dlouhodobý psychický a fyzický stav vypadá asi takto :
S Janou K. jsme byli kamarádi do 8 tří­dy, později po mém vyznání­ lásky se kamarádství­ zbořilo. S Marianou K. jsem kamarád/nekamarád, nerozumí­me si i rozumí­me. S Anetou R. jsem byl kamarád, po vyznání­ lásky jsem to kamarádství­ ztratil.

Tento sen se mi zdál jednou

Človíček anonym (15)  vás prosí o komentář k tomuto snu. Třeba si vezmi na pomoc snář

   Výklad snu   

NEVYLOŽENÝ SEN SE ROVNÁ NEPŘEČTENÉMU DOPISU
( " Bible " )

Psát výklad, komentář

  + odměna >   Věštecká koule


!! Piš a odměnou za tvůj výklad bude náhled do věštecké koule !!

   

smile  wink
tongue  angry
sad  laughing

  

!! Nejste přihlášen, prosím před potvrzením zápisu vyplňte ověřovací kód nebo se přihlaste !!

Opiš text : c7re     

  Souhlasím s pravidly

Zpět na seznam

 





TOPlist