* * * * * * * * * * * * *

Snář a výklad snů na Muj Sen .cz


Snář výklad snů sny

Mujsen.cz je také na  acebook

 

*



( Číslo snu : 128350 )
V pátek 24.01.2015 k ránu se mi zdál tento sen :
Zemřelé miminko

Děj snu :
Chodila jsem s jední­m mužem, ale rychle se zamilovala do jiného. Ale byl to nějaký vyvrhel společnosti, zřejmě se to odehrávalo někdy před sto lety, nějaký zbojní­k, neví­m přesně, ale moc jsem ho milovala. Scházeli jsme se tajně, pak jsem otěhotněla. BYla jsem moc šastná, i když jsem věděla, že nesmí­m nikomu prozradit, kdo je otec. A pak byl střih. Seděla jsem v současnosti někde v restauraci, spí­še v rychlém občerstvení­. Vedle u stolu na židli leželo cosi zabalené v bí­lém papí­ru. Cí­tila jsem neuvěřitelný smutek, opatrně jsem ten papí­r rozbalila a tam leželo mé miminko. Bylo nahé, spinkalo, mělo teplou nožičku. Pak tam přiběhli lidé a křičeli na mě, a řeknu s kým to dí­tě mám a kde to dí­tě je. Jen jsem mlčela, ani jsem se na ně nepodí­vala. Jen jsem strnule seděla. A když odešli, opatrně jsem zase rozbalila ten papí­r, moje krásné miminko tam stále leželo, ale již bylo studené a já jsem konečně pořádně pochopila, že bylo mrtvé již před chví­lí­, když jsem se na něj dí­vala prvně. Všude jsem kolem jsem cí­tila takových chlad, prázdno,ale zároveí˛ i hrdost, že jsem neprozradila, kdo je otec, že jsem to zvládla celé sama, opuštění­, smrt, jen jsem cí­tila, že už nikdy nechci s nikým být, že chci být prostě jen sama.... a v tom jsem se vzbudila. Celý den cí­tí­m docela živě, jak jsem hladila to miminko, jak bylo studené.

Podrobnější informace -> skrýt/zobrazit


Sen byl v barvách
neuvedeno a neuvedeno a ještě

Mé pocity u toho byly
štěstí­ potom beznaděj a potom prázdno

Události , které jsi v reálném životě prožíval-a , nebo věc nad kterou
rozmýšlel-a v období kdy se Vám zdál tento sen :
Ropad manželství­ (jsme ve fázi řešení­ rozvodu - z mé strany, manžel je hodný, ale já se přestala v manželství­ cí­tit dobře, oba jsme se změnili, a já se již dlouho trápila) a nyní­ i nový, komplikovaný vztah s jiným (bohužel ženatým) mužem (bohužel ač jsem se bránila, zamilovala jsem se a když jsem s ní­m, jsem opravdu šastná, cí­tí­m že i on se mnou, nijak se se mnou netají­). Mám dvě větší­ děti (ne dospělé), v té době obě nemocné (jen chřipka).

Můj dlouhodobý psychický a fyzický stav vypadá asi takto :
Bolesti hlavy, zad, cí­tí­m se občas velmi vyčerpaná, občas neví­m, kudy kam. Mám ráda toho druhého muže, ale podvědomě se velice trápí­m, chtěla bych s ní­m mí­t budoucnost, ale bojí­m se, že žádnou nemáme. Trápí­ mě jeho postoj, cí­tí­m, že mě má moc rád (dokonce si opravdu myslí­m, že i ví­c než svou manželku), ale je velice zodpovědný k dětem a vyhovuje mu to tak, jak to je. í˜ešit prý bude, až se to třeba provalí­, odmí­tá řešit budoucnost. Nejví­ce mě teď trápí­ tento vztah, trápí­ mě, zda vše sama zvládnu, až budu rozvedená.

Tento sen se mi zdál jednou

Človíček anonym (35)  vás prosí o komentář k tomuto snu. Třeba si vezmi na pomoc snář

   Výklad snu   

NEVYLOŽENÝ SEN SE ROVNÁ NEPŘEČTENÉMU DOPISU
( " Bible " )

Psát výklad, komentář

  + odměna >   Věštecká koule


!! Piš a odměnou za tvůj výklad bude náhled do věštecké koule !!

   

smile  wink
tongue  angry
sad  laughing

  

!! Nejste přihlášen, prosím před potvrzením zápisu vyplňte ověřovací kód nebo se přihlaste !!

Opiš text : pmcu     

  Souhlasím s pravidly

Zpět na seznam

 





TOPlist